• Δραστηριότητες
    Δραστηριότητες
    H περιοχή προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες
    με το φυσικό του περιβάλλον να σας εμπνέει.

Δραστηριότητες

H περιοχή προσφέρεται για πολλές δραστηριότητες με το φυσικό του περιβάλλον να σας εμπνέει για περπάτημα στα βουνά και στον κάμπο δίπλα στο ποτάμι.

Περίπατος στη φύση

Εάν θέλετε να απολαύσετε απλώς το υπέροχο φυσικό τοπίο και τις ομορφιές της περιοχής μας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε περιπάτους στη φύση δίπλα από τον ποταμό Αχέροντα. Σε αρκετά σημεία υπάρχει η δυνατότητα να διασχίσετε το ποτάμι με σχετική ευκολία, ενώ για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν αρκετά σημεία όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και να δροσιστείτε στα παγωμένα νερά του ποταμού.

Πεζοπορία στον Αχέροντα

Ξεκινώντας από τους περίφημους μύλους Σουλίου μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική φύση της περιοχής μας ακολουθώντας υπέροχες πεζοπορικές διαδρομές. Οι μύλοι Σουλίου είναι μία ειδυλλιακή τοποθεσία σε ένα υπέροχο γραφικό τοπίο. Σύμφωνα με την παράδοση, ο παλιός νερόμυλος που βρίσκεται εκεί χρησιμοποιούνταν από τους Σουλιώτες για να αλέθουν τα σιτηρά τους με τα νερά να πέφτουν στο ποτάμι από ύψος 15 μέτρων. Πίσω από τον παλιό νερόμυλο πηγάζουν τα νερά του ρέματος τα οποία στην συνέχεια καταλήγουν στον ξακουστό Αχέροντα.

Rafting στον ποταμό Αχέροντα

Επισκεπτόμενοι την περιοχή μας έχετε την ευκαιρία να ζήσετε δυνατές συγκινήσεις κάνοντας rafting στα νερά του ποταμού Αχέροντα. Η διαδρομή από τη γέφυρα της Γλυκής είναι σύντομη και προσιτή για τον καθένα (2ου και 3ου βαθμού δυσκολίας). Για τους πιο τολμηρούς και έμπειρους υπάρχουν και δύσκολα κομμάτια του ποταμού από τα Σερτζιανά ως τη Γλυκή για ράφτινγκ, διάρκειας 4-5 ωρών, με περάσματα 3ου και 4ου βαθμού δυσκολίας. Λόγω των πηγών ο ποταμός έχει πάντα νερό και το rafting γίνεται όλη την διάρκεια του έτους. Σύμφωνα δε με τον μύθο, ακολουθούμε την ίδια διαδρομή με τον χάρο που μετέφερε τις ψυχές με τον οβολό στον κάτω κόσμο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Καλέστε μας
+30 2666041007, +30 6955001432
Πείτε μας ένα γεια
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας

Χαρτης Προσβασης
Γλυκή, Θεσπρωτίας
Ακολουθήστε μας

Χρήσιμες Πληροφορίες

Πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα Μεγάλα επιπλωμένα μπαλκόνια Ιδιωτικό Parking Δωρεάν WiFi
Κήπος και BBQ Καθημερινή καθαριότητα Διαμερίσματα που καλύπτουν τις ανάγκες ΑΜΕΑ